Zašto učiti nadogradnju noktiju?

Kod određenog broja žena i u specifičnim situacijama za održavanje noktiju nije dovoljan običan manikir. Usled izloženosti ruku, a pre svega noktiju, različitim klimatskim, hemijskim i mehaničkim uticajima, nokti postaju slabi i gube na svom kvalitetu. Jedno od najrasprostranjenijih rešenja za takve probleme je nadogradnja noktiju. Osim što ima estetski učinak, nadogradnja jača prirodni nokat, daje mu pravi oblik i proširuje ili sužava nosivu površinu nokta. Efekat nadogradnje noktiju je postizanje potpuno prirodnog izgleda noktiju, a pruža i mogućnosti široke primene nail art-a. Manikir koji je osposobljen za nadogradnju noktiju, pored preciznosti, treba da poseduje i kreativnost, ali i želju za konstantnim usavršavanjem i praćenjem svetskih trendova.

Kursevi nadogradnje noktiju

Ishodi učenja
Polaznici koji sa uspehom završe program obuke i polože ispit iz teorijskog i praktičnog dela biće osposobljeni za nadogradnju noktiju i izlivanje sa gelom, kao i za korekciju nadograđenih noktiju.

Izvođenje nastave i trajanje
Obuka za nadogradnju noktiju traje tri meseca sa fondom od 50 nastavnih časova. Teorijska i praktična nastava se izvodi u grupama u namenski opremljenom salonu Otvorenog univerziteta, uz obezbeđen sav potreban alat, materijal i literaturu.
Svim polaznicima, koji sa uspehom polože teorijski i praktični deo ispita, Otvoreni univerzitet izdaje certifikat o osposobljenosti za nadogradnju noktiju.

Prijave, upis i način plaćanja
Upis se vrši tokom cele godine. Za sve obrazovne oblike važi mogućnost plaćanja na rate.

Prijave i dodatne informacije:
Info pult: radnim danima 8.00 - 19.00h
Trg cara Jovana Nenada 15, Subotica
Tel: 024 554 600
kursevi@openunsubotica.rs