2013 Apr. 01
> MEĐUNARODNI PROJEKTI

Na konkursu Programa Doživotnog učenja Evropske komisije odobren je projekat Otvorenog univerziteta Subotica pod naslovom: Podizanje učinka i konkurentnosti i povezanje potrebe privrede sa ponudom tržišta radne snage kroz javno-privatnog umrežavanja – akronim: MATCHDO.

2013 Jan. 01
> MEĐUNARODNI PROJEKTI

Projekat "CityLog" se realizuje u okviru HU-SRB IPA prekograničnog programa. Nosioci projekta su Del-alfoldi Regionalis Innovacios Ugynokseg Kozhasznu Egyesulet iz Segedina i Otvoreni univerzitet Subotica doo.

2012 Sep. 15
> MEĐUNARODNI PROJEKTI

Dve Agencije lokalne demokratije sa sedištem u Osijeku i u Subotici, u saradnji sa 4 partnerske organizacije (Otvoreni univerzitet Subotica, Asocijacija agencija za lokalnu demokratiju, Hrvatski institut za lokalnu samoupravu HILS i Evanđeoski teološki fakultet EVTOS) implementiraju prekogranični projekat koji ima za cilj pružiti podršku, unaprediti i izgraditi kapacitete radi uspostavljanja bratimljenja prekograničnih gradova, umrežavanja lokalnih vlasti i manjih ruralnih mesta sa područja Osiječko-Baranjske i Vukovarsko-Srijemske županije i Bačkog i Sremskog okruga osnivanjem dva operativna Resursna centra.

2011 Dec. 01
> MEĐUNARODNI PROJEKTI

Projekat “Cross Border Business Advisor Network (Advisor Net)” se realizuje u okviru HU-SRB IPA prekograničnog programa. Nosioci projekta su Otvoreni univerzitet Subotica, Nacionalna služba za zapošljavanje filijala Subotica, DAR "A Dél-alföldi Régióért" Nonprofit Public Ltd., Aktivni tražioci posla, Kečkemet i Centralna-istočno-evropska asocijacija za rekreaciju Segedin.

2011 Mar. 15
> MEĐUNARODNI PROJEKTI

Projekat Crossovers realizuje Udruga ljubitelja filma “RARE” Vinkovci i Otvoreni univerzitet Subotica, izvršni producent Festivala evropskog filma Palić. 
Projekat sufinansira Evropska unija u sklopu IPA prekograničnog programa Hrvatska – Srbija.

Home Previous 1 2 3 Next Last