2016 Aug. 11
> OBRAZOVANJE

Otvoreni univerzitet Subotica tokom avgusta i septembra vrši upis novih polaznika na sve kurseve u okviru Centara za obrazovanje koji, promovišući koncept doživotnog učenja, nudi širok spektar obrazovnih sadržaja i oblika za korisnike iz različitih društvenih grupa.

2016 Jul. 15
> KULTURA

Dvadeset i treći Festival evropskog filma Palić otvoriće na fantastičnoj Letnjoj pozornici u subotu uveče zajedno ovogodišnji dobitnici nagrade Aleksandar Lifka Slobodan Šijan i Ulrih Zajdl. Njima će nagrade uručiti direktor Festivala Radoslav Zelenović i predsednica Saveta Festivala Mira Banjac.

2016 Jun. 06
> KULTURA

Filmski festival "Slobodna zona" je započeo turneju 2016 na kojoj će učestvovati preko 40 gradova Srbije među kojima je i Subotica. U Subotici će se filmovi prikazivati u Filmskom klubu Otvorenog univerziteta od 08. do 11. juna sa početkom u 20.00 časova, a ulaz na sve projekcije je besplatan.

2016 May. 13
> KULTURA

Ovoreni univerzitet Subotica i ove godine u okviru manifestacije "Noć muzeja" prirediće interesantan program svojim sugrađanima. Vrata Otvorenog univerziteta biće otvorene za sve posetioce u subotu, 21. maja od 18.00 časova.

2016 Mar. 11
> KULTURA

U utorak, 15. marta sa početkom u 20.00 časova u prostoru Filmskog kluba na Otvorenom univerzitetu (ulaz sa leve strane) prikazaće se dokumentarni film DUBINA DVA reditelja Ognjena Glavonića, koji je predstavljao Srbiju na Međunarodnom filmskom festivalu u Berlinu ove godine.