2023 Oct. 02
> EKOLOGIJA

Po 19. put Udruženje TERRA'S i Otvoreni univerzitet Subotica organizuju Međunarodni festival organskih proizvoda BIOFEST. Cilj dvodnevne manifestacije koja će se održati 11. i 12. oktobra 2023. godine jeste da se promoviše organska ili ekološka poljoprivreda u Srbiji i regionu kao značajna privredna grana sa aspekta ekonomskog razvoja, zaštite životne sredine i zdravlja ljudi. Da bi se razvio ovaj vid proizvodnje, na BIOFEST-u se organizuje izložba i promocija organske hrane, razni skupovi, te nagrađuju najbolji u ovom sektoru.

2021 Feb. 11
> OBRAZOVANJE

Februar mesec ljubavi

Upišite kurs u paru i ostvarite popust od 30%! 

2021 Feb. 01
> OBRAZOVANJE

Prijave i upis za nove grupe na kursevima Škole lepote su u toku!
Ne propustite priliku da već sada steknete znanja iz oblasti koja vas interesuje.

2020 Nov. 30
> ISTRAŽIVANJE I RAZVOJ

Otvoreni univerzitet Subotica započeo je realizaciu novog projekta "pROceed", koji se finansira od strane Evropske Unije u okviru programa ERASMUS+, u partnerstvu sa 9 organizacija iz sedam različitih zemalja.

2020 Nov. 05
> KULTURA

Mreža festivala evropskog filma „Moving Images Open Borders (MIOB)“, čiji je osnivač i Festival evropskog filma Palić, podržana je kroz novu meru potprograma MEDIA Kreativne Evrope namenjenu mrežama festivala. Ovaj program je 2020. prvi put otvorio konkurs za podršku umrežavanju festivala, a među četiri mreže koje su odabrane za finansiranje nalazi se i mreža MIOB koja okuplja sedam festivala posvećenih evropskoj kinematografiji.

Home Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next Last