2014 Dec. 24
> KULTURA

Otvoreni univerzitet Subotica svim svojim prijateljima i poslovnim partnerima želi srećne božićne i novogodišnje praznike!

2014 Dec. 23
> OBRAZOVANJE

Prva generacija NTC školice u ponedeljak, 22. decembra imala je poslednji čas i svečanu dodelu diploma.

2014 Dec. 19
> ISTRAŽIVANJE I RAZVOJ

Tema prve EUSDR Omladinske platforme, koja je održana u Beču od 15. do 17. decembra, bila je "Mogućnosti obrazovanja za socijalnu koheziju". Preko 70 učesnika je prisustvovalo iz zemalja Dunavske regije sa ciljem da se pojača uloga obrazovnih institucija i organizacija, uključujući formlano i neformalno obrazovanje radi jače socijalne koheziju u Dunavskoj regiji sa naglaskom na mlade ljude.

2014 Dec. 04
> KULTURA

U petak, 05. decembra sa početkom u 19.00 časova u bioskopu Eurocinema biće održana specijalna projekcija domaćeg filma “NEPOSLUŠNI” sa filmskom ekipom, a nakon projekcije sa početkom u 21.00 čas održaće se tribina pod nazivom “Odbrana kulture: Pokret za Okupaciju bioskopa”. 

2014 Dec. 01
> KULTURA

U Dečjem pozorištu u Subotici u ponedeljak, 01. decembra sa početkom u 20 časova biće odigrana premijera predstave "Nepoželjni" koju su pripremili polaznici glumačke radionice Vladimira Grbića. U saradnji sa Udruženjem STAV Plus polaznici glumačke radionice Otvorenog univertiteta pripremili su predstavu povodom obeležavanja Svetskog dana borbe protiv side. Ulaz je besplatan.