2015 Apr. 09
> OBRAZOVANJE

Otvoreni univerzitet Subotica u saradnji sa NLP Centrom iz Beograda u četvrtak, 16. aprila sa početkom u 18.00 časova organizovaće promotivnu radionicu o NLP-u i uvod u NLP modul - Komunikacija. Radionica će biti održana u sali 211, I sprat Otvorenog univerziteta.

Radionica je usmerena na lični razvoj i kroz model komunikacije NLP-a (Neurolingvističko programiranje) daje osnove o tome kako da:• Upotrebite NLP u poslovnim situacijama kroz komunikaciju i fokusiranost na rešenje
• Bolje razumete sagovornika i svoju komunikaciju
• Budete uverljiviji i da povećate samopouzdanje u komunikaciji
• Bolje definišete ciljeve na poslovnom i ličnom razvojnom planu.
• Dodate fleksibilnost, strukturu i veći broj izbora u svemu što radite
 

Ova radionca Vam daje uvid kako NLP-a asistira u svakodnevnim zadacima (i poslovnim i privatnim), bilo da se bavite prodajom, rukovodite ljudima, radite u marketingu, edukujete druge ili želite da saznate nešto novo.

NLP je komunikacioni model, nastao 70-ih godina u USA i predstavlja trening koji nudi mnoštvo alata za rad na polju komunikacije, motivacije, usaglašavanja, ličnih ciljeva i prosperiteta. Ovaj model se bavi proučavanjem veze između komunikacije, načina razmišljanja i ponašanja, kao i različitim tehnikama za unapređenje komunikacije, promene ponašanja i ostvarenje ciljeva.

 

Radionica je besplatna i broj mesta je ograničen i možete se prijaviti putem formulara koji se nalazi O V D E.