2015 Mar. 25
> OBRAZOVANJE

Otvoreni univerzitet Subotica u saradnji sa NLP Centrom iz Beograda u petak, 27. marta sa početkom u 18 časova organizovaće promotivnu radionicu o NLP-u i uvod u NLP modul - Komunikacija. Radionica će biti održana u sali 212, I sprat Otvorenog univerziteta.

Radionica je usmerena na lični razvoj, a kroz model komunikacije NLP-a (Neurolingvističko programiranje) i puno primera i vežbi daje osnove o tome kako da:


• Upotrebite NLP u poslovnim situacijama kroz komunikaciju i fokusiranost na rešenje
• Bolje razumete sagovornika i svoju komunikaciju usmerite ka konkretnim kanalima prenosa poruka
• Bolje definišete ciljeve na poslovnom i ličnom razvojnom planu.

 

Ova radionica daje uvid kako Vam struktura NLP-a asistira u svakodnevnim zadacima (poslovnim i privatnim), bilo da se bavite prodajom, rukovodite ljudima, radite u marketingu, edukujete ili želite da saznate nešto novo.
 

NLP je komunikacioni model, nastao 70-ih godina u USA i predstavlja trening koji nudi mnoštvo alata za rad na polju komunikacije, motivacije, usaglašavanja, ličnih ciljeva i prosperiteta. Ovaj model se bavi proučavanjem veze između komunikacije, načina razmišljanja i ponašanja, kao i različitim tehnikama za unapređenje komunikacije, promene ponašanja i ostvarenje ciljeva.
 

Radionica je besplatna, ali je broj mesta ograničen.


Na radionicu se možete prijaviti putem formulara koji se nalazi O V D E.