2014 Apr. 07
> OBRAZOVANJE

TIM Centar iz Novog Sada, u saradnji sa Otvorenim univerzitetom, tokom marta uspešno je realizovao prvi Trening asertivnosti u Subotici. 

Svi polaznici su tokom obuke stekli veštine za uspešnu asertivnu komunikaciju, razvili socijalne veštine, radili na jačanju samopouzdanja i razvili sposobnosti za asertivno ponašanje u konfliktnim situacijama. Susreti su se odvijali jednom nedeljno u trajanju od po 4 sata.

 

Formiranje sledeće grupe očekuje se tokom septembra 2014. godine. Prijave se vrše na e-mail: kursevi@openunsubotica.rs ili putem kontakt telefona 024 554 600.

 

Trening asertivnosti je namenjen svima onima koji bi želeli da ovladaju veštinama samopouzdanog komuniciranja. Polaznici će imati priliku da nauče kako da konstruktivno prevaziđu poteškoće u komunikaciji, osnaže se da kažu ono što zaista misle i žele, nauče kako da se izbore za svoja lična prava, izbegnu manipulaciju, upute i prihvate kritiku/pohvalu.


Do sada je preko 400 polaznika uspešno završilo Trening asertivnosti u organizaciji TIM centra. Ne propustite priliku da radite na sebi i steknete korisne veštine koje će Vas osnažiti za „hvatanje u koštac” sa svakodnevnim životnim izazovima!