2014 Oct. 02
> OBRAZOVANJE

TIM Centar iz Novog Sada u saradnji sa Otvorenim univerzitetom Subotica po drugi put organizuje Asertivni trening u Subotici.Trening asertivnosti je namenjen svima onima koji bi želeli da ovladaju veštinama samopouzdanog komuniciranja. 

Polaznici će imati priliku da nauče kako da konstruktivno prevaziđu poteškoće u komunikaciji, osnaže se da kažu ono što zaista misle i žele, nauče kako da se izbore za svoja lična prava, izbegnu manipulaciju, upute i prihvate kritiku/pohvalu.

VODITELJ KURSA:
Master psiholog Bojana Filipović, sertifikovan voditelj treninga asertivnosti

ORGANIZACIJA KURSA:
TIM Centar u saradnji sa Otvorenim Univerzitetom organizuje Asertivni trening u Subotici. Nova iskustvena grupa treninga asertivnosti će početi sa radom u petak 7. novembra u prostorijama Otvorenog univerziteta u Subotici. Susreti će se održavati jednom nedeljno, petkom, u terminu 16-20:00h. Ukupno ima 4 susreta, a trajanje jednog je 4 sata. TIM centar učesnicima obezbeđuje štampani materijal i sertifikat centra o završenih 16h iskustvenog rada.
Cena kompletnog kursa je 6.000 dinara, uz mogućnost plaćanja u dve rate.

 

PRIJAVLJIVANJE:
office@timcentar.rs | 021/6615-812 | 065/6615-812

Do sada je preko 400 polaznika uspešno završilo Trening asertivnosti u organizaciji TIM centra. Ne propustite priliku da radite na sebi i steknete korisne veštine koje će Vas osnažiti za „hvatanje u koštac” sa svakodnevnim životnim izazovima!