2022 Jun. 16
> ISTRAŽIVANJE I RAZVOJ

Besplatan Transnacionalni treninga za nastavnike i kreativne profesionalce, koji se sprovodi u okviru projekta Kreativna akademija, održaće se od 28-30. juna 2022. godine u Subotici, na Otvorenom univerzitetu, a učesnici će biti nastavnici i kreativni profesionalci iz UK, Grčke, Belgije i Srbije. 

 

Otvoreni univerzitet Subotica u partnerstvu sa organizacijama iz Velike Britanije, Grčke i Belgije sprovodi projekat Kreativna akademija: Kombinovanje najbolje prakse iz kreativne, umetničke i edukacije iz oblasti preduzetništva radi izgradnji kompetenci potrebnih za kreativnu budućnost.

 

Detaljnije informacije o projektu možete pronaći na web stranici projekta https://ca-project.org, a ciljevi projekta su ukratko:

1) Osnažiti srednjoškolce da postanu kreativni profesionalci budućnosti i doprinesu oporavku kulturno-kreativnog sektora podstičući svoje kreativne i preduzetničke veštine.

2) Omogućiti studentima interaktivne susrete sa profesionalcima iz oblasti kulturno-kreativnog sektora radi pružanja informacija i mentorstva kako o znanjima iz oblasti tih industrija tako i o  preduzetničkom razmišljanju i veštinama.

3) Pomoći školama i nastavnicima da razviju znanje i samopouzdanje za primenu ovih metoda u svom svakodnevnom radu. 

 

Jedan od aktivnosti projekta je organizovanje besplatnog Transnacionalnog treninga za nastavnike i kreativne profesionalce, koji će se održati od 28-30. juna 2022. godine u Subotici, na Otvorenom univerzitetu, a učesnici će biti nastavnici i kreativni profesionalci iz UK, Grčke, Belgije i Srbije. 

 

Cilj interaktivnog treninga je da se predstavi nastavni plan kreiran u okviru projekta i njegova primena u praksi kroz vežbe, kao i podsticanje saradnje i razmene iskustva među učesnicima iz različitih zemalja. Trening će se održati na engleskom jeziku.

 

Ukoliko ste zainteresovani za učešće na treningu, molim vas ispunite Prijavni formular koji se nalazi u prilogu i dostavite nam putem maila do 20.06.2022. i pošaljite na adresu csillan@openunsubotica.rs.