2015 May. 07
> OBRAZOVANJE

U četvrtak, 14. maja sa početkom u 9.00 časova u sali 212 Otvorenog univerziteta biće održan jednodnevni kurs javnog nastupa i veštine govorništva. Kurs je namenjen svima koji bi želeli da unaprede svoj javni nastup i savladaju tehnike i veštine govorništva.

POLAZNICI KURSA ĆE PRAKTIČNO SAVLADATI VEŠTINE:
Kako prevazići strah od javnog govora;
Kako ostvariti kontakt sa publikom;
Kako biti ubeljiv govornik i prezentator;
Kako biti uspešan i siguran prodavac;
Kako sigurno nastupati pred ljudima u svakoj poslovnom ili privatnoj situaciji.KOME JE POTREBAN OVAJ KURS?
Svima koji se bave javnim poslom, politikom, medijima, bilo da ste profesor ili menadžer, prodavac ili ugostitelj, da li vam je cilj da nastupate i govorite pred masama ljudi, upravnim odborima preduzeća, držite prodajne prezentacije grupama ili pojedincima. Praktično je u svakoj oblasti veština govorništva veoma potrebna. Sve faze kursa su propraćene praktičnim vežbama koje se ocenjuju, kako bi se sa svakim učesnikom radilo na pojedinačnim segmentima.KOJU DOBIT IMAJU POLAZNICI KURSA?
Posle završenog kursa svaki polaznik izlazi kao dobar i spreman govornik, koji je u stanju da se odlično pokaže u svakoj situaciji koja zahteva neku vrstu javnog nastupa ili govora, što predstavlja veliku merljivu korist kako za pojedince, tako i za kompanije.GDE:
Otvoreni univerzitet, sala 212, Trg cara Jovana Nenada 15, Subotica.KADA:

Četvrtak, 14. maj 2015. od 9:00 do 16:30 časova, sa više pauza i dužom pauzom za ručak.CENA:
Sedam časova obuke, u iznosu od 5.000 RSD, u šta su uključeni sertifikati i osveženje. Dodatni popust za više polaznika iz iste firme, udruženja, grupe, zatim za studente, kao i za članove Mense.

 

INFORMACIJE I PRIJAVE:

Info pult Otvoreni univerzitet Subotica, Trg cara Jovana Nenada 15, telefon: 024 554 600, e-mail: kursevi@openunsubotica.rs


PREDAVAČ:
Boris Teodosijević, trener poslovnih komunikacionih veština i izvršni direktor Mense Srbije
Biografija: https://www.linkedin.com/in/boristeodosijevic