2014 Dec. 30
> OBRAZOVANJE

Otvoreni univerzitet Subotica i ove godine, svim potencijalnim polaznicima, daruje zimski popust od 10% na sve kurseve. Sve što je potrebno da uradite, jeste da odaberete kurs koji želite da pohađate i da se prijavite u periodu od 01. do 31. januara 2015. godine kako biste ostvarili popust od 10%.

Popust će moći da se iskoristi do 31.maja 2015. godine ukoliko se bude formirala grupa za kurs na koji ste se prijavili.

Informacije o obrazovnoj ponudi Centra za obrazovanje možete da dobijete na Infopultu Otvorenog univerziteta (Trg cara Jovana Nenada 15, telefon: 024 554 600) ili putem mejla: kursevi@openunsubotica.rs


Centar za obrazovanje, promovišući koncept doživotnog učenja, nudi širok spektar obrazovnih sadržaja i oblika za korisnike iz različitih društvenih grupa.
Ponuda Centra za obrazovanje Otvorenog univerziteta Subotica sastoji se od preko pedeset programa sistematizovanih u 4 programske celine: Škola stranih jezika, Škola računara, Škola zanimanja i Škola lepote.
 

Ponuda Centra za obrazovanje:

  • Škola jezika: engleski jezik, nemački jezik, mađarski jezik, španski jezik, italijanski jezik, ruski jezik, francuski jezik, srpski jezik

 

  • Škola računara: Osnove računarstva, Word/Excel, napredni Word/Excel, PowerPoint, Access, Web Design, Programski jezici (JAVA, HTML 5, C#) 

 

  • Škola zanimanja: Kuvar/Poslastičar/Pekar; Krojenje i šivenje; Carinik/Špediter; Samostalni knjigovođa; Cvećar/Dekorater; Baštovan; Fotograf; Daktilograf;Poslovni sekretar; Ljubitelj vina

 

  • Škola lepote: Ženski i muški frizer, Ručna relaksaciona masaža, Pedikir i manikir, Nadogradnja noktiju, Profesionalna šminka, Kozmetika (osnovi i napredni nivo)