2017 Dec. 07
> OBRAZOVANJE

Do kraja godine svakog četvrtka ćemo kroz rubriku ZAVIRIMO U ŠKOLSKE KLUPE objavljivati radove polaznika NOVINARSKE RADIONICE koja se realizuje u okviru projekta “Družionica”.

 

ZAVIRIMO U ŠKOLSKE KLUPE! kroz pero Denisa Vukmanov Šimokova

CRNO-BELI DEDA MRAZ

 

Modni kreatori Deda Mraza napravili su veliku izmenu koja se tiče njegove odore! Crno-bela odora, inspirisana je FK “Partizan”! Deda Mraza ubuduće možete prepoznati po crno-belom šalu, sa oznakama Jahačkog tima “Irvas Partizan”, crno-belom kaputu i pantalonama i jednim čudnim detaljem, a to je crni kačket sa grbom tima i, naravno, ništa bez čizmi koje odlično paze da se noge Deda Mraza ne smrznu tokom puta koje pređe! Zanimalo nas je mišljenje pomoćnika Deda Mraza o tome kako mu se sviđaju novine kod šefa: “Mešavina crne i bele boje mi se sviđa, ali je malo zastarela. Drago mi je da je odlučio da uvede promene u svoj život, a pogotovo jer je sve inspirisano detaljima našeg Jahačkog tima. Iskreno se nadam da će ga i svi drugi podržati što se tiče ove odluke!“.


Takođe, zanimalo nas je i mišljenje Deda Mraza koji nam je rekao da je bilo krajnje vreme da se uvede neka promena u njegov život: “Ovo je do sada već treći put kako menjam svoje odelo i veoma sam zadovoljan i nadam se da više neću menjati jer mi se jako sviđa sportska odora! Mislim da će me deca po ovoj specifičnosti još bolje zapamtiti”. Podsetimo, Deda Mraz je do sada prvo imao zeleno-belu odoru, kasnije je zbog svoje ljubavi prema Koka-koli pristao da reklamira svoje omiljeno piće i obuče crveno-belu sa kapom i zvoncetom na vrhu koje bi zazvonilo kada god bi Deda Mraz popio malo svog omiljenog pića, a sada je prešao na sportsku, sa inicijalima Jahačkog tima irvasa u crno-beloj boji. Ako i vi želite malo promene u svom životu, uradite to kao Deda Mraz!


Denis Vukmanov Šimokov I-f, Gimnazija “Svetozar Marković”