2010 Aug. 30
> UNIVERZITETSKE STUDIJE

Studirajte na praktičan i privlačan način kod kuće ili na poslu. Za tri godine stećićete Evropsku diplomu i praktična znanja za karijeru. Uradite ono, što je uradilo već više od 1.520 naših studenata koji studiraju putem interneta.

 

Uslovi upisa
Uslov za upis u 1. godinu Uslov za upis u 1. godinu je završena četvorogodišnja srednja škola.
Uslovi za upis u 3. godinu U 3. godinu studijskog programa Poslovanje/Bachelor mogu se upisati:


•diplomci studijskih programa više škole, prihvaćenih pre 1.1.1994.

•studenti dodiplomskih programa srodnih oblasti društvenih nauka, koji su upisani u treću godinu studija. Studentska komisija na osnovu položenih ispita potvrdi da li mora da položi još koji diferencijalni predmet.

Kako da obezbedite upis i popuste
1. Popunite prijavu za upis - prijava DOBA P2
2. Obavezno priložite svu potrebnu dokumentaciju koja je navedena na drugoj stranici prijave (dokumenti srednje škole i obrazac N).
3. Šaljite dokumentaciju u predstavništvo Doba Fakulteta u Beogradu: Doba Fakultet, E-popeja d.o.o., Sava Centar, Milentija Popovića 9, 11000 Beograd. Ako prijavu pošaljete do 1. 9. priznajemo vam popust od 51 EVRO.

Drugi prijavni rok za podnošenje prijave za upis u sve programe Doba Fakulteta je 1. 9. 2010. Dodiplomski visokoškolski stručni program Poslovanje/Bachelor program je prvog stepena Bolonjske deklaracije – Bachelorprogram. Po završetku studija moguć je nastavak u programima drugog stepena Bolonjske deklaracije (Master programi).

KONTAKT:
INFO tačka Subotica
Otvoreni univerzitet Subotica
Trg cara Jovana Nenada 15
024 554 600
www.doba.rs