2020 Oct. 04
> EKOLOGIJA

Udruženje TERRA’S i Otvoreni univerzitet Subotica ovogodišnji 16. Međunarodni festival organskih proizvoda BIOFEST organizuje 7. i 8. oktobra 2020. godine. Zbog situacije sa korona virusom program je redukovan, a aktivnosti će se realizovati u skladu sa preporukama predviđenim u pandemiji.

2020 Sep. 19
> KULTURA

Svečanom ceremonijom dodele nagrada najboljim evropskim ostvarenjima i prikazivanjem filmova „So od suza“ francuskog reditelja Filipa Garela i rusko-srpske koprodukcije „Hotel Beograd” u režiji Konstantina Statskija van konkurencije večeras (u petak, 18. septembra), u bioskopu Eurocinema na Otvorenom univerzitetu u Subotici zatvoren je 27. Festival evropskog filma Palić.

2020 Aug. 30
> KULTURA

Nakon nešto više od pet meseci bioskop Eurocinema ponovo otvara vrata za svoje posetioce, u utorak, 1. septembra. Filmovi se konačno vraćaju svojoj kući, a publika će po promotivnoj ceni ulaznice od 100 dinara moći da gleda odabrane bioskopske hitove.

 

2020 Mar. 20
> KULTURA

U skladu sa merama Vlade Republike Srbije, a u cilju prevencije širenja Korona virusa, bioskop Eurocinema zatvara svoja vrata za posetioce.

2020 Feb. 10
> ISTRAŽIVANJE I RAZVOJ

Proteklog vikenda, 8. i 9. februara u savremeno opremljenom IT kabinetu Otvorenog univerziteta u Subotici započeta je realizacija novih IT kurseva - grafički dizajn, produkcija zvuka i videa, razvoj 3D video igrica.