2005 Dec. 18
> REGIONALNI PROJEKTI

Projekat je implementiran u decembru 2005. godine u Subotici sa ciljem da se savetodavcima zaposlenim u agrozavodima širom Vojvodine pruži mogućnost sticanja novih i inoviranja postojećih znanja u oblastima marketinga poljoprivrednih proizvoda, menadžmenta na farmama i inicijacije i pomoći prilikom udruživanja poljoprivrednih proizvođača.

2005 Aug. 26
> REGIONALNI PROJEKTI

Projekat je realizovan na teritoriji 36 mesnih zajednica opštine Subotica, u periodu od decembra 2004. do avgusta 2005. godine. Cilj projekta je bilo unapređenje znanja novinara zaposlenih u gradskom nedeljniku „Subotičke novine“, realizacija obuka u oblasti istraživačkog novinarstva i primena novostečenih znanja u daljem radu.

2004 Sep. 22
> REGIONALNI PROJEKTI

Projekat je realizovan na teritoriji opštine Subotica od septembra do decembra 2004. godine. Učesnici projekta su bili 23 vaspitača u predškolskim ustanovama različite kulturno-etničke pripadnosti.

2004 Mar. 09
> REGIONALNI PROJEKTI

Projekat je sproveden u periodu od oktobra 2003. do marta 2004. godine, na teritoriji Severno-bačkog okruga. Usmeren je na unapređenje interetničkih odnosa putem primene odrednica Strategije smanjenja siromaštva, sa posebnim fokusom na uključivanje lokalne samouprave u procese primene ove Strategije, na uspostavljanje partnerstava između vladinog i nevladinog sektora i na pružanje podrške nevladinim organizacijama.

Home Previous 1 2 Next Last